Iedere laatste donderdag van de maand is er een bijeenkomst. Aanvang 18.00 uur. Vaak zijn we te gast bij één van onze leden en leren zo meer van zijn of haar specialiteiten en kwaliteiten. Regelmatig houden we de bijeenkomsten in een restaurant, of bezoeken we speciale gelegenheden zoals de bistro van het Albeda College, of een cursus levensreddend handelen bij Keytoe.

De bijeenkomsten vormen een mengeling van business en ontspanning. Naast een aantal vaste agendapunten is er ruimte voor bijvoorbeeld een gastspreker of een ontspannende activiteit. Leden kunnen thema’s aandragen waarna de activiteitencommissie deze in het programma zal proberen in te passen. De laatste donderdag in mei is ieder jaar gereserveerd voor de Algemene Ledenvergadering. Opening van de bijeenkomst door de voorzitter” Bevat algemene mededelingen en
• indien wij te gast zijn bij een van de leden een introductie en dankwoord vooraf
• indien wij een evenement bezoeken of een gastspreker hebben wordt deze geïntroduceerd.

WWWI rondje

Wie ben je en wat is jouw persoonlijke onderscheidende eigenschap t.o.v. de concurrentie. Wat voor bedrijf heb je en wat is er zo goed aan jouw product of dienst.
Wat heb je de afgelopen periode gedaan. Heb je speciale prestaties geleverd die goed tonen wie je bent en wat je kan, of heb je misschien iemand van de club kunnen helpen.
Waar wil je heen als ondernemer. Wil je groei en personeel of….
Ik zoek. Wij willen weten wat je zoekt, want wellicht kunnen wij je helpen vinden. Dit kan gaan om een bepaalde klant, maar natuurlijk ook om een probleem waar je een oplossing voor zoekt.
• Als wij gasten hebben werken wij de hele WWWI af, maar proberen het wel kort en bondig te houden.
• Hebben wij geen gasten, dan beperken wij ons tot WI. Wat en ik zoek.
• Als wij te gast zijn bij een lid geeft deze hier een bedrijfspresentatie of een andere invulling aan, waardoor wij hem of haar en het bedrijf beter leren kennen.
• Als wij een gastspreker hebben of een evenement bezoeken is dit het moment voor de presentatie of rondleiding o.i.d.
• In andere gevallen kan een der leden een en ander vertellen over netwerken, bedrijfsprofilering of persoonlijke presentatie.