Home
Identiteit
Bijeenkomsten
Doelstelling
Bedrijven
Communicatie
Lidmaatschap
Aanmeldingsprocedure
Vacatures
Nieuws
Fotoboek
Activiteiten kalender
Contact


Bedrijven

Zoekt u een zakelijk BCM contact? Hieronder vindt u de leden:

 

Arbeidsontwikkelings en Participatiebedrijf Stroomopwaarts


Industrieweg 106
3144 CH Maassluis

Telefoon: 010-5930851
Telefax: 010-5914756
Email: pvandomburg@dukdalf.com
Website: www.vlaardingen.nl/stroomopwaarts/

Met Stroomopwaarts MVS gaan Maassluis, Vlaardingen en Schiedam de nieuwe Participatiewet uitvoeren. Stroomopwaarts MVS ondersteunt inwoners die dat echt nodig hebben, helpt mensen hun weg te vinden naar werk en stimuleert ondernemers mensen aan te nemen die een arbeidsbeperking hebben of al wat langer niet hebben gewerkt. De dienstverlening aan en samenwerking met ondernemers is een belangrijk uitgangspunt van Stroomopwaarts MVS. Het regionaal participatiebedrijf ondersteunt en ontzorgt werkgevers. Stroomopwaarts MVS gaat uit van de eigen kracht van de inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. En van de gedachte dat mensen zelfstandig willen zijn en zelf de regie op hun leven willen voeren. Dat ze willen meedoen aan de samenleving, bij voorkeur door betaald werk bij een reguliere werkgever. Kunnen inwoners (tijdelijk) niet zelfstandig aan het werk komen (of tijdelijk niet in hun levensonderhoud voorzien), dan biedt Stroomopwaarts MVS ondersteuning met werk, inkomen en zorg, zodat mensen weer zelf verder kunnen.


BeadsXL


Camusdreef 43
3146 BA Maassluis

Email: info@beadsxl.nl
Website: www.beadsxl.nl

BeadsXL is een groothandel in sieraden en onderdelen voor sieraden. BeadsXL onderscheidt zich door een compleet en trendy assortiment, sieraden van eigen ontwerp en aantrekkelijke prijzen. Wij zijn een 24/7, one-stop-shop waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een winkel, een webshop of voor het houden van workshops. Ook als je geen winkelier bent laten we je niet in de kou staan en kun je terecht in onze webshop voor particulieren: www.principessa.nl.


CONSUMTECH International B.V.


Logger 15
3144 GG Maassluis

Telefoon: 0624246966
Email: mikedegroot@consumtech.com
Website: www.consumtech.com

Bij de Doehetzelfnu.nl. Hier bestelt u snel en goedkoop al uw bouwmaterialen. Wie koopt bij de Doehetzelfnu is verzekerd van een groot assortiment.Op het gebied van elektra (elektrotechniek/beveiliging), verlichting, verwarming, koeling/lucht, bevestigings & hulpmaterialen, sanitair, keuken, gereedschap, huishoudelijk en wat u nog meer nodig heeft voor het klussen in of om uw woning. Verder kunnen wij ook de zakelijke markt bedienen!


Deuk-Repair


Nijverheidstraat 4B
3144 CL Maassluis

Telefoon: 0614978979
Website: www.deuk-repair.nl

Deuk-Repair is het adres voor herstel van kleine schade's en/of poetswerkzaamheden aan uw auto! Kortom alles om uw auto in topconditie te maken en te houden!


EDW Autolease Rijnmond


willem Pijperplein 95
3144 BR Maassluis

Telefoon: 010-5924300
Telefax: 010-5900001
Website: www.edwautolease.nl

EDW Autolease Rijnmond is een bedrijf voor wagenparkadvies-Financial-Lease en Operational Lease. Bel voor een afspraak!!


Eggs Interim Management


Govert van Wijnkade 22
3144 EE Maassluis

Telefoon: 010-5902039
Telefax: 010-5902038
Email: huub@eggsinteim.nl
Website: www.eggsinterim.nl

Eitjes Generates Great Solutions!
Eggs Interim Management is een allround interim- en projectmanagementbureau met veel ervaring, opgedaan bij grote beursgenoteerde ondernemingen en in het MKB.

Eggs Interim Management biedt dienstverlening op het gebied van:
- finance,
- operations,
- automatisering en
- algemeen management.

Eggs Interim Management is een expert in:
- reorganisaties,
- turn-aroundplannen en
- change management.Espriet Communicatie


Noordvliet 153
3142 CL Maassluis

Telefoon: 06-13438178
Email: riet.snoeck@espriet.nl
Website: www.espriet.nl

Voor heldere en zorgeloze communicatie met uw klanten, medewerkers of andere doelgroepen bent u bij Espriet Communicatie aan het juiste adres. Of het nu gaat om het realiseren van een brochure of website, het organiseren van een relatie-evenement of het doorvoeren van een restyling van uw huisstijl. Espriet Communicatie adviseert, begeleidt en voert uit. Uw communicatieopdracht is bij Espriet Communicatie in ervaren handen en u kunt zich richten op waar u goed in bent. Ieder zijn vak, nietwaar?


Financieel Adviesburo Hofman


Noordzee 4
3144 DB Maassluis

Telefoon: 010-5920018
Telefax: 010-5927255
Email: ronald@hofmanadvies.nl
Website: www.hofmanadvies.nl

Bij financieel adviesburo Hofman kunt U terecht voor het verzorgen van uw boekhouding (inclusief de salarisadministratie) en het verzorgen van alle voorkomende belasting aangiftes, zoals loonheffing, omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Verder verzorgen wij voor particulieren ook de aangifte inkomstenbelasting.


GoMotion


Zwarte Zee 84
3144 DE Maassluis

Telefoon: 0105904560
Email: info@gomotion.nl
Website: www.gomotion.nl

PRODUCTIE VAN WEBSITES, WEBSHOPS, MOBIELE APPS, ONLINE SOFTWARE EN WEB-TO-PRINT


Hoekglas


Nijverheidstraat 6 ab
3144 CL Maassluis

Telefoon: 010-5927622
Telefax: 010- 59 273 82
Email: info@hoekglas.nl
Website: www.hoekglas.nl

Als niemand uw ruiten ingooit reikt uw geluk in 2015 tot in de hemel. Toch een barst of breuk? Geen probleem!. Bij Hoek Glas brengen scherven geluk , bel 010-59 276 22


Hortus Flora


Dr. Kuyperkade 7
3142 GB  Maassluis

Telefoon: 010-5917669
Telefax: 010-5924986
Email: info@hortusflora.nl
Website: www.hortusflora.nl

Hortus Flora is al 42 jaar actief in Maassluis. Voor al uw bloemenwensen zowel zakelijk als prive. Bezorging met eigen bezorg dienst in de regio. Landelijk & wereldwijd ook mogelijk. Online bestellen? vraag uw inloggegevens aan via onze website. Gecertificeerd Duurzaam bloemist (nog maar zo'n 20 bloemisten in Nederland zijn dit) & Lid van Fair Flowers & Plants: keurmerk duurzaam geteelde & verhandelde bloemen en planten


Kairos/Ria van Mil


Maria Rutgersstraat 16
3141 XS Maassluis

Telefoon: 06 30282817
Email: r.v.mil@kairos.nu
Website: www.kairos.nu

Mijn interesse in het werken met mensen ligt bij de persoonlijke leer- en ontwikkelingsprocessen. Daarbij is communicatie in al zijn facetten mijn vertrekpunt. Ik werk voortdurend voor uiteenlopende organisaties en bedrijven, in profit, non profit, dienstverlening en overheid. Kenmerkend: analytisch en intuitief, beweeglijkheid en rust, nieuwsgierig, praktisch, concreet en met verbeelding. Gebruik makend van een scala aan theorieen, werkvormen en methodieken, die voor mij hun persoonlijke waarde hebben bewezen. En telkens opnieuw afstemmen welke (werk)vormen en methodieken het beste passen bij de vragen die u stelt.


Keurslager Jaap Landman


Westeinde 28
3146 BZ Maassluis

Telefoon: 010-5921224
Email: info@jaaplandman.nl
Website: jaaplandman.nl

In mijn Keurslagerij in de Steendijkpolder maak ik, samen met mijn team prachtige producten van (h)eerlijk vlees. Wij gaan de uitdaging aan om stap voor stap de slagerij duurzamer te maken. Kwaliteit en smaak als vertrekpunt, welzijn van mens en dier als einddoel. Samen met u bouwen wij zo aan een mooie en smakelijke toekomst.


Keytoe


Dr. Kuyperkade 28
3142 GC Maassluis

Telefoon: 010-5990008
Website: www.keytoe.nl

Bedrijven vooruit helpen (= Keytoe in 3 woorden). We bouwen interactieve omgevingen en digitale tools die onze klanten in staat stellen om rijker te worden. De klant van onze klant verleiden om datgene te doen wat onze klant wil. Middels slim gebruik van klantdata en het optimaliseren van de ROI en merkwaarde. We doen alleen dingen waar we in geloven, anders hebben m'n collega's er geen zin in. Eigenwijze, retegoede collega's (in totaal ong 25 in aantal). Allemaal bijeen in Maassluis.


Koree Autobedrijf b.v.


Haven 45-48
3143bd Maassluis

Telefoon: 010-5928497
Telefax: 010-5928497
Email: info@minicenterkoree.nl
Website: Www.koreemaassluis.nl

Autobedrijf Koree BV Verkoop en onderhoud van Renault Bijna 50 jaar gespecialiseerd in MG-MINI-en ROVER En verkoop van Engelse oldtimers.


NDsecurity


Mackayplein 7B
3144 CK Maassluis

Telefoon: 010-5910290
Website: www.ndsecurity.nl

24 uur per dag 365 dagen per jaar verzorgen wij alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden. Alarmopvolging Mobiele Surveillance Objectbeveiliging Evenementen Beveiliging Spoedopdrachten VCA Opleidingen BHV Opleidingen Winkelsurveillance Receptiediensten. VCA** en ISO 14001 gecertificeerd Door het ministerie van Justitie erkend onder nr. 1268 Door het kenniscentrum Ecabo erkend leerbedrijf. Bezoek onze website voor meer informatie.


Nieuwe Wending Producties


Wipperspark 11
3141 RA Maassluis

Telefoon: 06-28964475
Email: mick@nieuwewendingproducties.nl
Website: nieuwewendingproducties.nl

Fotografisch vormgever gespecialiseerd in stads- en natuurfotografie en autonoom werk waarin stad, natuur en landschap als motief dienen. Weblogs: Bergpolder Krachtwijk: http://bergpolder-krachtwijk.blogspot.com/ Bewegingstheater De Storm: http://destorminbeweging.blogspot.com/ Mariene biologie: http://micksmarinebiology.blogspot.com/


RW Accountant


Noordzee 4
3144 DB Maassluis

Telefoon: 06-23986704
Email: robert@rwaccountant.nl
Website: www.rwaccountant.nl

De traditionele accountant komt ergens ver in het nieuwe jaar vertellen hoe je het financieel gedaan hebt. Een boek vol historische cijfers. Nuttig maar saai en voegt geen waarde toe. Hij behandelt zijn klant als een “abonnee op de jaarrekening” waarmee hij lekker veilig vanachter zijn bureau aan de slag kan met als doel een factuur te kunnen sturen. Zodra hij klaar is ben je voor een jaar vergeten. Niet wij! Wij zijn de “nieuwe accountant”. Wij zien de ondernemer zoals hij is: als mens en als relatie. Wij vinden dat het vandaag en het morgen relevant is en willen hierover graag regelmatig met je sparren. Het gaat om meedenken, koers bepalen, out of the box oplossingen zoeken, prikkelen, corrigeren en alert voor je zijn. Ook voor je privé situatie. Wij zijn geen ja knikker die je om je heen verzamelt maar geven tegengas, zetten je aan tot nadenken. Een echte business partner zijn. Daar gaan wij voor. Natuurlijk verzorgen wij de jaarrekening, loonadministratie, fiscale aangiften en doen wij de boekhouding met de aangifte omzetbelasting. Maar dat is om u te ontzorgen zodat er tijd overblijft waar het gaat!


Timmer-en Onderhoudsbedrijf P. van der Tang, Erkend PKVW Bedrijf


Oliemolen 20
3146 SC Maassluis

Telefoon: 06-51004213
Email: info@timmer-en-onderhoud.com
Website: www.timmer-en-onderhoud.com

Timmer-en Onderhoudsbedrijf P. van der Tang is op 25 februari 2013 opgericht en gevestigd te Maassluis. Sinds 1989 werkzaam als allround timmerman met veel plezier en passie. -Nieuwbouw, renovatie en onderhoud -Houten en kunststofkozijnen -Leveren en afhangen van Weekamp (voor) deuren en binnendeuren en ramen -Dakkapel, nokverhoging en opbouw -Velux dakramen -Complete verbouwingen van woning, kantoor en bedrijfspanden -Houtskelet wanden en plafonds -Inbraakschade herstel -Hang en sluitwerk (politie keurmerk) -PKVW Preventieadviseur -Erkend PKVW bedrijf www.politiekeurmerk.nl


Van Klinken Elektrotechniek


Kortbuurt 18p
3141 EG Maassluis

Telefoon: 010-7855901
Email: info@vanklinkenelektrotechniek.nl
Website: www.vket.nl

van Klinken Elektrotechniek is uw partner in Elektrotechniek - Zonnepanelen - Installatie - Onderhoud en Inspectie.


Verhoeven Consultancy


Henriette Bosmanslaan 14
3144 LA Maassluis

Telefoon: 010-7851329
Email: johan@verhoevenconsultancy.nl
Website: www.verhoevenconsultancy.nl

U heeft vast wel eens het verhaal gehoord van die consultant die op de klant zijn horloge kijkt, om hem vervolgens te adviseren hoe laat het is. Verhoeven Consultancy levert u een horloge waar je dwars doorheen kunt kijken. Zo kan de klant altijd zelf zien hoe laat het is, waarbij die zelf kan zien hoe het werkt. Verhoeven Consultancy is geen uurtje factuurtje generator, maar geeft echt goed advies, zelfs als het niet zulk leuk nieuws is.


Zweers gO


Hagedoorn 8
3142 KB Maassluis

Telefoon: 010-5929304

Marketing communicatie adviseur.


InloggenLogin aanvragen

Vul bij contact de gevraagde gegevens in en bij bericht vult u aanvraag login. Alleen leden kunnen een inlog aanvragen.